Lindi në fshatin Sllovë të Dibrës, në vitin 1919. Me vendimin nr. 46, datë 17 qershor 1949, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 136-137.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 136-137
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.