Lindi më 1929, në Shkodër. Më 11 maj 1955, me vendim nr. 22, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhtisë ndaj atdheut, agjitacion e propagandë dhe moskallëzim krimi kundër shtetit" me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale.

Source: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 443-444
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.