Lindi në Bushat të Shkodër. Bujk. U gjykua bashkë me 38 të arrestuar të tjerë të organizatës "Bashkimi Shqiptar" mes 31 janarit dhe 22 shkurtit të vitit 1946 në sallën e kinema «Rozafatit» dhe u dënua me 15 vjet heqje lirie.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 236
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.