Lindi më 1950, në Durrës. Me vendimin nr. 80, datë 7 maj 1980, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut, të mbetur në fazën e përgatitjes” dhe “agjitacion e propagandë kundër shtetit” dhe e dënoi me 17 vjet burg dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjeve për 5 vjet kohë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 82, fl. 78-79.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 82, fl. 78-79
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.