Lindi më 1938, në Shalës të Sarandës. Me vendimin nr. 13, datë 15 prill 1982, Gjykata e Rrethit të Sarandës e deklaroi fajtor për “sabotim” dhe “agjitacion e propagandë”, dhe e dënoi me 25 vjet burg, heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet kohë dhe internim për 5 vjet.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 101, fl. 92-93.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 101, fl. 92-93
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.