Lindi më 1916, në Çërravë, Korçë. Arrestuar më 13 shkurt 1946. Më 12 qershor 1946, me vendim nr.14, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi për “krimë të kryera gjatë luftës” me 5 vite burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave për 5 vite kohë.

Source: Fondi 1, Viti 2014, Dosja 24, Fl. 421-422
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.