Lindi më 2 maj të vitit 1935 në Kavajë. Më 29 mars 1972, Gjykata e Rrethit të Fierit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 286.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.