Lindi më 14 shkurt të vitit 1902, në Oshtimë të Vlorës. Më 5 shkurt 1992, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie,  të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vërtetoi faktin e vrasjes së tij pa gjyq, më 10 tetor të vitit 1943.

Fondi 1, viti 2014, dosja 18, fl. 439-440; “Gazeta 55”, 18 nëntor 2014, f. 17; Fahri Shaska, Të quajtur armiq të popullit, 2010, f. 83; Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 19-20

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 18, fl. 439-440; “Gazeta 55”, 18 nëntor 2014, f. 17; Fahri Shaska, Të quajtur armiq të popullit, 2010, f. 83; Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 19-20
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.