Lindi në Vukaj-Dukagjin të Shkodrës, më 20 mars 1923. Me vendimin nr. 5, datë 9 janar 1948, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për “faje kundër popullit dhe shtetit” dhe e dënoi me 15 vjet privim lirie, konfiskim të pasurisë, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë. U arrestua më 12 shtator 1946 dhe u lirua nga burgu më 9 janar 1948.

Fondi 1, viti 2017, dosja 95, fondi 10-51.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 95, fondi 10-51
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.