Lindi më 10 qershor të vitit 1936, në fshatin Burgajet të Matit. U arrestua më 23 nëntor 1981. Më 5 mars 1982, Gjykata e Krujës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë etj." dhe e dënoi 13 vjet e 5 muaj heqje lirie dhe 5 vjet internim, nga të cilat kreu vetëm 8 vjet burg.

I burgosur në Qafë-Bari. U implikua në revoltën e këtij burgu dhe më pas u hoq që aty.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 651-652
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.