Lindi në Belsh. Me vendimin nr. 40, datë 4 qershor 1945, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor se “ka kryer krime me motivacion politik” dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, humbjen e të drejtave elektorale dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84/1, fl. 154.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84/1, fl. 154
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.