Lindi në Kukës, në vitin 1955. Me vendim nr. 11, datë 2 qershor 1979, Gjykata e Rrethit Kukës e deklaroi fajtor për tradhëti ndaj atdheut dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie, si dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 232.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.