Lindi më 1905, në Përmet. Më 26 mars 1958, me vendim nr. 34, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut", me 3 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 196.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.