Lindi më 1903, në Skrapar. Ka vuajtur burg, prej 3 nëntor 1947 dhe deri më 28 prill 1949.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 125
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.