Lindi në Kolonjë, në vitin 1905. U arrestua në vitin 1946 dhe u dënua me 5 vjet heqje lirie, "si strehuese e të arratisurve". U lirua me kusht pas dy vjetësh.

Source: AISKK, V,2 ,190
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.