Lindi më 1938, në Gjakovë. Arrestuar më 24 mars 1962. Më 18 shtator 1962, me vendim nr. 136, Gjykata Ushtarake Elbasan e dënoi "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit" në fazën e përgatitjes, me 13 vjet burg , konfiskim pasurie pjesën e tij, dhe humbjen e të drejtave qytetare dhe politike për 2 vjet.

Source: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 72-73
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.