Lindi më 12 maj 1910, në Sukth. Me vendimin nr. 274, datë 7 shtator 1946, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi “armik të popullit” dhe “kriminel lufte” dhe e dënoi me 101 vjet burg, punë të detyruar, humbjen e të drejtave civile e politike baras me kohën e ndëshkimit, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 82/1, fl. 1-2.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 82/1, fl. 1-2
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.