Lindi më 1 maj të vitit 1951, në fshatin Tartaj të Dibrës. Më 19 janar 1976, Gjykata e Dibrës e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut» dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë (dënim i kombinuar).

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 84.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.