Lindi në vitin 1915 në fshatin Zhapokikë. U arrestua më 10 tetor 1948.  Me vendim të Gjykatës Ushtarake të Gjirokastrës më datë 04.06.1949 u dënua me 3 vjet burg dhe punë të detyruar. Akuza ndaj tij ishte për krime kundër pushtetit popullor si pjesëmarrës në “Kryengritjen e Zhapokikës”.

 

Source: Arkivi i Ministrisë së Brendshme
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.