Lindi më 1891, në Tropojë. Më 26 shtator 1961, me vendim nr. 138, Gjykata Ushtarake e dënoi për "moskallzim të krimit kundër shtetit", me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet. Liruar më 1962.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, FL. 138-139
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.