Lindi më 1902, në Tropojë. Arrestuar më 28 shkurt 1948. Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për «faje penale kundër popullit e shtetit», me 5 vjet burg dhe punë të detyruar.

Source: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 20, FL. 106-107.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.