Lindi më 21 qeshor të vitit 1925, në fshatin Radat të Ersekës. Më 24 tetor 1959, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut, tentativë akti diversioni dhe agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Source: AISKK, F. 1 V. 2012, D.1, Fl. 655
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.