Më 19 shkurt 1947, me vendim nr 29 të Komitetit Ekzekutiv në Nënprefekturës së Fierit urdhëroi “sekuestrimin e pasurisë së tundshme dhe patundshtme” pasi u konsiderua “armik i popullit”.

 

Source: Gazeta Zyrtare, 18 Mars 1947, Faqe 5.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.