Lindi më 1915, në Dibër. Hyri në Shqipëri si diversant, por u kap nga Sigurimi. Më 22 tetor 1951, me vendim nr. 5, Gjykata e Lartë e dënoi «për pjesmarrje në banda të armatosura për rrëzimin e pushtetit», me burg të përjetshëm e punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile. Më 1967, u lirua nga burgu. Më 1969, u arrestua përsëri dhe u dënua për agjitacion e propagandë, me 10 vjet burg.

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.217-218.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.