Lindi në Shkodër, në vitin 1925. Me vendimin nr. 48, datë 25 shkurt 1975, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 9 vjet heqje lirie. Me vendimin nr. 302, datë 12 nëntor 1988, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Fondi 1, viti 2017, dosja 107, fl.155-156.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 107, fl.155-156
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.