Datëlindja: 1915. Vendbanimi: Shtiqën, Kukës. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 16 shtator 1950. Dënuar: 3 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka ndihmuar dhe strehuar kriminelët e ardhur nga Jugosllavia

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.