Lindi më 1920, në Kukës. Më 30 shtator 1952, me vendim nr. 179, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "strehim dhe furnizim kriminelësh" dhe e dënoi me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 1 vit kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 123
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.