Lindi në vitin 1902, në Starje. Më 24 qershor 1946, u deklarua fajtor “si sabotator i pushtetit” dhe u dënua me 15 vjet privim lirie, me punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe humbjen e të drejtave civile-politike.

Fondi 1, viti 2014, dosja 14, fl. 60-61.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 14, fl. 60-61
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.