Lindi më 13 maj të vitit 1921, në fshatin Gollobërdë të Korçës. Më 22 gusht 1951, Gjykata e Korçës e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë për "tentativë arratisjeje" dhe si "pjesëmarrës në grupazh". Më 1 shtator 1956 dënimi iu zbrit në 15 vjet heqje lirie.

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 270
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.