Lindi në fshatin Bërdicë të Shkodrës, më 9 janar të vitit 1894. Më 31 janar 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi me vdekje për «pjesëmarrjen dhe organizimin e një kryengritjeje».

 

Source: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 747.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.