Lindi më 1902, në Brest i Poshtëm, Peshkopi. Më 10 qershor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi si "strehues i arratisurve", me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për aq kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 193
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.