Lindi më 1915, në Peshkopi. Me vendim nr.268, 5 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se «ka marrë pjesë në një grup kundër pushtetit, ka sabotuar, ka bërë agjitacion e propagandë kundër pushtetit», dhe e dënoi me 15 vjet burg. Më 1949, iu fal pjesa e mbetur e dënimit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 189.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.