Lindi në vitin 1895, në Udënisht. U arrestua më 1 shkurt 1945 dhe me vendimin nr. 117, datë 11 qershor 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor se “ka strehuar kriminelë” dhe e dënoi me 15 vjet burg. Më 1948, iu fal pjesa e mbetur e dënimit.

Fondi 1, viti 2017, dosja 88, fl. 48-49; Gazeta Zyrtare, nr. 20, 6 shkurt 1948.

 

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 88, fl. 48-49; Gazeta Zyrtare, nr. 20, 6 shkurt 1948
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.