Lindi më 1925, në Libonik, Korçë. Më 28 korrik 1958, me vendim nr. 77, Gjykata Korçë e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut", me 7 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 197.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.