Lindi më 1895, në Sevaster, Vlorë. Më 11 qershor 1945, me vendimin nr. 33, Gjykata Ushtarake e Vlorës e deklaroi fajtor si “kriminel lufte dhe armik i popullit” dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë.

AISKK, Fondi 1, viti 2014, dosja 17, fl. 138-140.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2014, dosja 17, fl. 138-140
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.