Lindi në vitin 1927, në Këlcyrë. U arrestua më 6 nëntor 1952 dhe më 24 shtator 1953, me vendimin nr. 90, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për “pjesëmarrje në bandë të armatosur” dhe “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 25 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Fondi 1, viti 2014, dosja 15, fl. 18-19.

 

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 15, fl. 18-19
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.