Lindi më 5 shtator të vitit 1939, në fshatin Kolonjë të Lushnjës. Më 12 shtator 1978, Gjykata e Rrethit të Kavajës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 9 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 217.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.