Lindi në Floq të Korçës, më 7 janar 1911. Me vendimin nr. 49, datë 28 prill 1950, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për krimin e “arratisjes” në një shtet të huaj dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie (punë të detyruar), si dhe heqjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë. Dënimi ka filluar të zbatohet më 7 janar 1949.

Fondi 1, viti 2017, dosja 95, fl. 20-21.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 95, fl. 20-21
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.