Lindi në Luftinjë, më 1929 në Tepelenë. U arrestua më 16 tetor 1948, dënohet me 3 vjet burg dhe punë të detyruar nga Gjykata ushtarake e qarkut të Gjirokastrës, me kryetar kapitenin Llazi Polena, më datën 4.06.1949 . U akuzua për kryengritje të armatosur dhe "agjitacion dhe propagandë.

Source: Arkivi i Ministrisë së Brendshme. Dosja 1466.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.