Lindi më 1920, në Gjirokastër. Më 25 nëntor 1949, me vendimin nr. 201, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi për “agjitacion e propagandë si dhe ka marrë pjesë në një organizatë politike kundër pushtetit popullor”, me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtave politike-civile për 5 vjet.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 74-75.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 74-75
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.