Lindi më 1928, në Prizren. Mësues letërsie. Erdhi në Shqipëri për t’u larguar nga shtypja e regjimit jugosllav dhe përfundoi në burgjet politike të Shqipërisë. Më 27 tetor 1975, me vendim nr. 103, Gjykata Lezhë e dënoi për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor”, me 10 vjet burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 290-291; Agim Musta, Dosjet e gjalla, Shtëpia Botuese “Bilal Xhaferri”, Tiranë, 1995, f. 99

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 290-291; Agim Musta, Dosjet e gjalla, Shtëpia Botuese “Bilal Xhaferri”, Tiranë, 1995, f. 99
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.