Lindi më 1895, në Shkodër. Më 23 prill 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin e dënimit të tij për motive politike nga 14 korriku i vitit 1944 deri më 15 shkurt 1948.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 128
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.