Lindi në Tuz të Malit të Zi, në vitin 1936. Me vendimin nr, 30, datë 26 gusht 1966, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut” (tentativë arratisjeje) dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. Sipas nenit 81 të Kodit Penal e dënoi me 3 vjet heqje lirie. Përfundimisht u dënua me 12 vjet heqje lirie.

Fondi 1, viti 2017, dosja 108, fl. 155-156.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 108, fl. 155-156
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.