Datëlindja: 1924. Vendbanimi: Turan, Tepelenë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 24 tetor 1945. Dënuar: 20 vite. Zbritje dënimi: 8 vite. Akuza: ka qenë ballist dhe ka luftuar kundër partizanëve

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.