Lindi më 1939, në Zall-Xhuxhë, Mirditë. Më 26 prill 1979, me vendimin nr. 13, Gjykata e Mirditës e dënoi për “agjitacion e propagandë” me 10 vjet burg, për “sabotim” me 25 vjet burg dhe për “diversim” me vdekje. Përfundimisht u dënua me vdekje, pushkatim dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 553.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 553
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.