Lindi në Pentarë, në vitin 1934. Me vendimin nr. 167, datë 29 tetor 1961, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor se ka “dhënë informata me karakter politik”, si dhe për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 15 vjet privim lirie, konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme, si dhe heqjen e të drejtave civile e elektorale për 2 vjet kohë.

Fondi 1, viti 2017, dosja 104, fl. 124-125.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 104, fl. 124-125
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.