Lindi më 1899 në Varbop të Fierit. Më 15 qershor 1949, me vendim nr 54, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor “për tradhëti ndaj atdheut”, për “strehim dhe furnizim diversantësh” dhe “agjitacion dhe propagandë” dhe e dënoi me 4 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 1 vit.

 

Source: AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, Faqe 723-724.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.