Datëlindja: 1911. Vendbanimi: Luz, Kavajë. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 11 prill 1947. Dënuar: 10 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe furnizuar të arratisurit

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.