Lindi më 1919, në Kolonjë. Më 15 maj 1950, me vendimin nr. 152, Gjykata e lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për “organizim grupi spiunazhi” dhe “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 10 vjet burg. Më 9 shtator 1977, me vendimin nr. 25, Gjykata e Kolonjës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 78, fl. 59-60

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 78, fl. 59-60
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.