Lindi në Përmet, në vitin 1894. Me vendim nr. 273, datë 9 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në një organizatë tradhëtare" duke bërë "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së tij, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit kohë. Me dekret nr. 962, datë 25 nëntor 1949 të Presidiumit të Kuvendit Popullor iu fal mbetja e dënimit.

Source: F. 1, Viti 2017, D. 104, f. 179-180
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.